SAT OFFSHORE TRANING

Kontakt os på +45 20 26 24 03

Maritime - kurser

STCW - Standard Training Certificate and Watchkeeping  kurser er vort speciale. SAT-Training´s personel har alle en tidligere baggrund i det maritime miljø, og vi tilbyder grundkurser samt genopfriskningskurser i henhold til den nye Manilla aftale. På vores lokaliteter i Esbjerg, Korsør og Käringön i Sverige har vi mulighed for at tilbyde samtlige kurser til den maritime industri. Se de enkelte STCW kursusmoduler herunder, og find det kursus samt kursussted som opfylder dine behov.

STCW VI/2-2 Genopfriskning

Formål: At bibringe kursisten grundlæggende viden, færdigheder og holdninger, der sætter vedkommende i stand til at tage kommandoen over en FRB - Fast Rescue Boat under normale og unormale forhold.

Læs mere

STCW VI/1-2 Genopfriskning

Formål: På kurset får deltageren genopfrisket praktiske færdigheder ved at virke som røgdykker ved bekæmpelse af brand i skibe.

Læs mere

STCW VI/1-1 Søredning

At bibringe kursisten viden, færdigheder og holdninger, således at kursisten opfylder minimumskravene for grundlæggende sikkerhedstræning for søfarende i henhold til Sektion A-VI/1-1 i STCW Konventionen.

Læs mere

Livbåd, MOB båd & Flåder Genopfriskning

Formål: At genopfriske kursistens grundlæggende viden, færdigheder og holdninger, der sætter vedkommende i stand til at tage kommandoen over en redningsbåd, mob båd eller flåde.

Læs mere

STCW VI/3 Brandleder

Kurset giver deltageren den nødvendige viden og praktiske færdighed, der skal til for at virke som brandleder og røgdykker ved bekæmpelse af brand i skibe.

Læs mere

STCW VI/1-2 Genopfriskning

På kurset får deltageren genopfrisket praktiske færdigheder ved at virke som røgdykker ved bekæmpelse af brand i skibe.

Læs mere

STCW Refresher

I henhold til den nye Manilla konvention skal sikkerhedsbesætningerne ombord genopfriske deres grundlæggende STCW kursusmoduler.

Læs mere

STCW VI/2-2 FRB - Fast rescue boat

Formålet med kurset er at give kursisten færdigheder, viden og holdninger som sætter vedkommende i i stand til at tage kommandoen over en FRB -  fast rescue boat i en nødsituation.

Læs mere

STCW VI/2-1

At bibringe kursisten viden, færdigheder og holdninger, der kvalificerer vedkommende til i en nødsituation at tage kommandoen over en redningsbåd, -flåde og mand-over-bord (MOB) båd under og efter udsætningen, i henhold til: sektion A-VI/2-1 i STCW Konventionen.

Læs mere

STCW VI/1-4 - Personlig sikkerhed og social ansvarlighed

Formål er at give kursisten viden, færdigheder og holdninger, så hun/han bliver i stand til at indfri minimumskravene i STCW konventionen 1995, kapitel VI, afsnit A VI/1-4.

Læs mere

STCW VI/1-3 Førstehjælp

Formålet er at give kursisten viden, færdigheder og holdninger, så hun/han bliver i stand til at indfri minimumskravene i henhold til STCW konventionen af 1995, kapitel VI, afsnit A VI/1-3.

Læs mere

STCW VI/1-2 Brandbekæmpelse og Brandforebyggelse

Formålet er at give kursisten viden, færdigheder og holdninger, så hun/han bliver i stand til at indfri minimumskravene i henhold til STCW konventionen 1995, kapitel VI, afsnit A VI/1-2.

Læs mere

STCW VI/1-1 - Søredning

At bibringe kursisten viden, færdigheder og holdninger, således at kursisten opfylder minimumskravene for grundlæggende sikkerhedstræning for søfarende i henhold til:

Læs mere

Om SAT ApS

Olie / Gas, Vindmølle & Maritim kurser til offshore.

Vi har mere end 25 års erfaring på kurser til offshore, lad os hjælpe med at dygtigøre dine ansatte.

Godkendt af

Godkendt efter fællesstandart for nordsø området.

Firma informationer

SAT ApS - Safety Awareness Training
Gl. Vardevej 62, 6700 Esbjerg
+45 20 26 24 03
CVR: 32646980

Kontakt os

Vi kan kontaktes på +45 20 26 24 03 i disse tider

  • Man - Fre: 08:00 to 16:00
  • Lørdag: 08:00 - 12:00
  • Søndag: Lukket