SAT OFFSHORE TRANING

Kontakt os på +45 20 26 24 03

Vindmølle - kurser

SAT-Training tilbyder samtlige kursusmoduler til vindmølleindustrien indenfor GWO - Global Wind Organisation kursuspakke. Vi anvender erfarne instruktører, samt det bedste udstyr på vores kurser. Vi kan tilbyde denne træning på vores lokaliteter i Esbjerg, Korsør og Käringön i Sverige. Se de enkelte kursusmoduler herunder, og find det kurssted og kursusmodul som opfylder dine ønsker.

GWO Fire Training

Formål: At gøre deltagerne i stand til at udføre brandbekæmpelse og give en hurtig og korrekt vurdering af en brand.

Læs mere

Confined Space Refresher Course

Formål: På kurset får deltageren genopfrisket færdigheder i at arbejde i små lukkede rum, her under planlægning, risikovurdering, evakuering og redning af kollega, åndedrætsbeskyttelse, samt detektering af gasser.

Læs mere

GWO Søredning Genopfriskning

Formålet med dette modul er at genopfriske deltageren, der arbejder i vindm

Læs mere

GWO Førstehjælp Genopfriskning

Formålet med dette modul er at genopfriske tidligere indlært stof så deltagere, der arbejder i vindmøllei

Læs mere

GWO Brand Genopfriskning

Formålet med dette modul er at genopf

Læs mere
GWO Manual Handling Genopfriskning

GWO Manual Handling Genopfriskning

Formålet med dette modul er at genopfriske deltagernes bevidsthed om positiv adfærd i forbindelse med manuel håndtering. Kurset gør medarbejdere fra vindmølleindustrien i stand til at forsat udføre aktiviteter ved manuel håndtering på en sikker måde i overensstemmelse med GWO Manual Handling.

Læs mere

GWO Højderedning Genopfriskning

Formålet med dette modul er at genopfriske deltagerne så han stadig er i stand til at bruge grundlæggende PPE, udføre arbejde i højder på en sikker måde samt udføre omfattende basal redning fra højder på sikker måde i et vindmøllelignende miljø i overensstemmelse med BST modulet “Working at Heigh

Læs mere

HUET

Helicopter Under Water Escape Training Course

Læs mere

GWO - Brandtræning

GWO - Global Wind Organiation - Fire Training

Læs mere

Confined Space

At give deltageren færdigheder i at arbejde i små lukkede rum, herunder planlægning, risikovurdering, evakuering, evakuering og redning af kollega, i sele eller med båre, ved brug af firben, rebspil, samt sikkerhedsline eller faldblok. Deltageren skal udvælge egnet udstyr til nedfiring og ophaling, samt anvende det korrekt og yde førstehjælp.

Læs mere

GWO Højderedning (To dags kursus)

Kursisten kan udføre en plan for evakuering af en kollega som er beskyttet af faldsikringsudstyr for at indlede hurtig og sikker redning i tilfælde af fald fra højden. Kursisten kan fuldføre evakueringen og indlede redning af en kollega som hænger i en line ved hjælp af sele eller båre under nedsænkning og optrækning. Kursisten vil være i stand til at udvælge passende udstyr til redning i højden og anvende dette korrekt samt yde førstehjælp.

Læs mere

GWO - Manual Handling

Formålet med disse moduler er give kursisterne bevidstheden gennem teoretisk og praktisk træning for at opmuntre til positive manual handlingsadfærd og at udføre manual handlingsaktiviteter på en sikker måde i vindmølle industrien/miljøet i overensstemmelse med GWO Manual Handling.

Læs mere

GWO - Førstehjælp

Formålet med dette modul er at yde sikker og effektiv førstehjælp i vindmølle industrien/vindmølle miljøet i overensstemmelse med GWO førstehjælp træning standard gennem teoretisk og praktisk træning.

Læs mere

GWO - Søredning

Formålet med dette modul er at give deltagere, der arbejder i vindmølleindustrien, viden og færdigheder, så de kan agere sikkert og udføre de korrekte forebyggende handlinger indenfor alle områder af offshore opgaver; fra land til installationsfartøj eller WTG, og omvendt. Både ved normal håndtering og i en given nødsituation i et offshore vindmøllemiljø.

Læs mere

Om SAT ApS

Olie / Gas, Vindmølle & Maritim kurser til offshore.

Vi har mere end 25 års erfaring på kurser til offshore, lad os hjælpe med at dygtigøre dine ansatte.

Godkendt af

Godkendt efter fællesstandart for nordsø området.

Firma informationer

SAT ApS - Safety Awareness Training
Gl. Vardevej 62, 6700 Esbjerg
+45 20 26 24 03
CVR: 32646980

Kontakt os

Vi kan kontaktes på +45 20 26 24 03 i disse tider

  • Man - Fre: 08:00 to 16:00
  • Lørdag: 08:00 - 12:00
  • Søndag: Lukket